Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 
 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Taxi Den Bosch
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Het Clubhuis

Het clubhuis speelt een belangrijke rol bij een sportvereniging. Het is een trefpunt voor sporters, aanhang en een belangrijke bron van inkomsten. Bij onze club is dit niet anders. Al het mogelijke word gedaan om van deze ontmoetingsplek iets moois te maken.

Inrichting en sfeer

De uitstraling die ons clubhuis heeft mag er zijn. In juli 2012 heeft er een grote verbouwing plaats gevonden, waardoor de ruimte een rustige en gemoedelijke sfeer heeft gekregen. De bar (het centrale punt) heeft een sfeerrijke verlichting en op de achtergrond hebben we de mogelijkheid tot passende muziek, onder het genot van een drankje kan hier worden bijgekletst. Ook de inwendige mens komt bij O.S.C.'45 niets te kort. De keuken biedt veel variatie als men trek krijgt en zin heeft in een tussendoortje, maar er is meer.


Zo is er de mogelijkheid om te biljarten en te kaarten. De wekelijkse clubavonden en de feestelijke thema-middagen die worden georganiseerd completeren het beeld van een club die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ons barpersoneel

Een greep uit de namen van deze medewerkers: Jos Schakenraad en Rob van Mierlo zijn de clubhuisbeheerders, bestuurslid clubhuis is Joan Wagenaar.
Op zaterdagen en zondagen staan nog een aantal vrijwilligers klaar voor onze jeugd, senioren, ouders en supporters.

Wie kunnen er gebruik maken van ons clubhuis?

Ons clubhuis heeft in de eerste plaats een verenigingsfunctie. Dit is de kerntaak. Er bestaat daarnaast de mogelijkheid voor bedrijven om van onze faciliteiten gebruik te maken om hun jaarlijkse (voetbal-)toernooien te organiseren. We bieden een totaalpakket naar de wensen van de klant.

tel.nr. 073-6410505

 
 

 

 
 

Verhuur OSC'45 faciliteiten. Heeft u interesse?

Kom even langs op Sportcomplex De Hambaken aan het Wielsem in ’s-Hertogenbosch of bel even voor een afspraak met het volgende nummer.

tel.nr. 073-6410505