Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 
 
 
 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 
 
 
 

De Club van Honderd

 

De "Spelregels van de Club van Honderd"

Lidmaatschap

Elk lid van de Club van Honderd betaald € 45,- per seizoen. Met het grootste gedeelte van dit bedrag worden belangrijke dingen binnen OSC ’45 gesteund en of georganiseerd. Je kunt het zo gek niet bedenken: jeugd, clubhuis, voetbalmateriaal etc. De clubcommissie bepaalt op welke wijze dit gebeurt. Voorbeelden van bestedingen die de club van 100 heeft gedaan zijn: nieuwe tafels in ons clubhuis, nieuwe goaltjes voor onze M/E/F-jeugd, bijdrage aan 60-jarig jubileum, een beamer met projectiescherm waarop de wedstrijden uit het betaald voetbal gevolgd kunnen worden. Recentelijk zijn er nieuwe standenborden aangeschaft en inmiddels opgehangen in het clubhuis.

Clubcommissie

Door lid te worden van de Club van Honderd, kun jij zelf mee beslissen over de geldbesteding.

Één club voor iedereen

Alleen, als bedrijf, samen met je partner, als elftal, of met een paar vrienden kun je lid worden van de Club. Voor slechts € 45,- per seizoen steun je OSC ’45 en kom je zelf in de gelegenheid hierin ook een stem te hebben en profiteer je van de voordelen binnen de Club van Honderd.

Lid worden van de Club van honderd doe je middels een bijdrage van € 45,- per seizoen. Van elk lid wordt een naamplaatje gemaakt dat op het speciale bord in het clubhuis komt te hangen. Intekenlijsten voor aanmelding liggen in het clubhuis. Je kunt je ook via de e-mail aanmelden bij Bart van Poppelen. bart@artishockevents.nl

Laten we dit seizoen samen de 100 volmaken !!

 
 

 
 
 

Verhuur OSC'45 faciliteiten. Heeft u interesse?

Kom even langs op Sportcomplex De Hambaken aan het Wielsem in ’s-Hertogenbosch of bel even voor een afspraak met het volgende nummer.

tel.nr. 073-6410505