Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

Complete off-day voor OSCí45 1

  Vandaag (zondag 09-04) heeft OSCí45 de kans op de titel verspeeld !!
Omdat het met 2-0 verloor uit bij van Jan van Arkel moet OSCí45 zich op gaan maken voor de nacompetitie.

OSCí45 was vandaag geen schim van de ploeg die de laatste tijd haar resultaten haalden. Elk duel werd verloren, er was totaal geen strijd en we mochten van geluk spreken dat het eind eerste helft nog maar 0-0 was.

In de rust hoorde we dat concurrent RKKSV ook achter stond tegen Buren, maar dit was blijkbaar voor de spelers ook in de 2e helft nog geen motivatiepunt, er was wederom geen beleving en strijd. Omdat Jan van Arckel nu wel 2x scoorden verloor OSCí45 dik verdiend met 2-0 .

Ook RKKSV had verloren, en hierdoor blijft de achterstand 5 punten. Er moet een ondenkbaar wonder gebeuren, wil OSCí45 dit nog gaan inhalen. De komende twee weken GEEN competitie verplichtingen en dan kunnen de spelers zich gaan opladen voor de laatste thuiswedstrijd tegen uitgerekend RKKSV. Deze ploeg kan bij een gelijkspel de kampioensschaal omhoog houden. Natuurlijk gaat OSCí45 hier alles aan doen om dit te voorkomen, maar eerlijk is eerlijk telt op dit moment alleen nog de nacompetitie.

Die gaan we met zijn allen vol vertrouwen in en ik weet zeker dat de mannen van hoofdcoach Jeroen Beekwilder dit gaan winnen !!

Forza OSC’45
 
Geplaatst 10 Apr 2017
Terug naar de vorige pagina