Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

Jan van Arckel B2 - OSC’45 B2

  Helaas waren er verschillende spelers afwezig, en ondanks een groep van 17 spelers moesten we toch een beroep doen op Jefrey. Op naar Ammerzoden, een naaste concurrent op de ranglijst. Bij winst konden we weer klimmen op de ranglijst en kon de spanning in de competitie weer komen.

De jongens gingen goed van start, in de 2e minuut een corner van Thysharon, en de bal werd binnen gewerkt door Bram 0-1. Helaas duurde de voorsprong niet lang en Jan van Arkel kwam weer op gelijke hoogte 1-1. We kregen wel kansen om weer op voorsprong te komen, de beste was voor Ricardo die uit een voorzet van Thysharon naast kopte. Na 17 minuten moesten we al wisselen omdat Justin niet verder kon door een blessure. Na een klein half uur kregen we strafschop tegen, de aanvaller ging vrij gemakkelijk liggen door lichamelijk contact, gelukkig werd deze hoog overgeschoten. Helaas een paar minuten later wel 2-1 uit een cornerbal, maar Nigel met twee zeer fraaie kap bewegingen eerst naar links dan naar rechts en schoot goed binnen 2-2.

De tweede helft ging op en neer en het kon beiden kanten op, het werd trouwens ook zeer feller en soms wat flinke overtredingen van beiden zijden. Thysharon zag zijn vrijetrap op de kruising belanden, helaas lette er wat spelers niet op voor de rebound. Een kwartier voor tijd kreeg OSC een strafschop, er werd gevraagd wie deze moest gaan nemen, omdat onze vaste strafschopnemer Bart geblesseerd op de bank zat. De bal ging van hand naar hand, en Jefrey nam de verantwoordelijkheid, en schoot deze goed binnen 2-3. Met nog wat speelminuten op de klok was er een opstootje, en naar te lang oponthoud besloot de scheidsrechter er maar een eind aan te maken. De 3 punten waren binnen, Hopelijk doet het éérste van OSC hetzelfde in Ammerzoden als ze daar ook naar toe moeten en de drie punten meenemen naar Orthen.

De B2 staat nu 5e op de ranglijst met maar 6 punten achterstand op de nummer 1, alles is nog mogelijk gezien het programma.

Proficiat mannen, Leiders B2
 
Geplaatst 10 Apr 2017
Terug naar de vorige pagina