Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

KNVB wedstrijdzaken app

  Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het
Mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier gebeurt dan via de KNVB Wedstrijdzaken-app.

Voor ALLE teams vanaf JO12/JO13 (D-pupillen) wordt deze nieuwe methode toegepast. Dus advies is aan de trainers / leiders om deze app op je smart phone te installeren.

De KNVB Wedstrijdzaken-app is alleen te gebruiken voor leden van de KNVB. Dit kan via een lidmaatschap bij een vereniging of als vrijwillig lid van de KNVB.

Registreren kan alleen met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van de vereniging en de KNVB. Lukt het niet om je te registreren met dat e-mailadres, neem dan contact op met de KNVB via assist@knvb.nl om het e-mailadres juist te laten vastleggen in de administratie. Daarna kan alsnog worden geregistreerd.

Voordelen van de KNVB wedstrijdzaken app zijn :

Iedereen kan de spelerspas altijd laten zien via de wedstrijdzaken app en deze niet meer kwijtraken.
Persoonsgegevens zijn zelf te wijzigen via de app. De volgende gegevens kunnen gewijzigd worden: vaste telefoon, mobiele telefoon (communicatiegegevens), adres, postcode en woonplaats (adresgegevens), de privacy-instelling (dit kan een lid altijd zelf aanpassen via de app), de pasfoto.

Een tweede handige app die compleet vernieuwd is, is de VOETBAL.NL app, deze is erg makkelijk in gebruik en laat trainers/leider zien op welke datums het team moet voetballen en wie de tegenstander is. Tevens staan de uitslagen, standenlijsten en de route beschrijving (navigatie) naar het uit-team er op.
 
Geplaatst 29 Aug 2017
Terug naar de vorige pagina