Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

Meiden onder 11 timmeren aan de weg

  Een nieuw team met gezellige meiden.

Onze eerste bekerwedstrijd was uit naar Vught bij Zwaluw VFC (zat. 01 september). De meiden waren heel gespannen. Ze begonnen wat met minder voetballen en kwamen achter met 0-1 terwijl er nog geen 3 minuten was gespeeld.

De spanning ging er langzaam af en ze scoorde binnen enkele minuten de 1-1, Jada met een schot boven in de kruising. Sanjana scoorde na 11 min. de 1-2 met ook een mooie goal. Helaas scoorde Zwaluw nog net voor de rust de gelijkmaker (2-2)

Na de rust gingen allebei de teams fanatiek van start, snel maakte Jenna de 2-3 met wederom een mooie goal. De wedstrijd ging over en weer maar de kansen werden gemist en het doel werd dus niet getroffen. 10 minuten voor tijd maakte Zwaluw er 3-3 van, maar nog net voor het klinken van het eindsignaal was het Sanjana die de winnende maakte 3-4.

De tweede bekerwedstrijd was thuis tegen OJC op zaterdag (08 september). De meiden hadden gezien dat OJC had verloren en dachten dat ze wel gingen winnen. OJC scoorde net voor de rust de 0-1.

In de rust hebben we moed ingesproken en dat grotere meisjes niet perse altijd kunnen voetballen. Dat heeft geholpen en Sarah maakte na 5 minuten de 1-1. En toen gingen ze ervoor. Onze keepster Milicia maakte wat mooie reddingen en uiteindelijk was het Jada die met een slimme goal de tweede overwinning binnenschoot (2-1).

De derde en belangrijkste bekerwedstrijd was uit tegen SCG’18 met wie we staan samen bovenaan staan en de winnaar van deze partij gaat door naar de 2e ronde. Het was te zien, dat deze meiden al wat langer met elkaar samen voetbalde en dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Al snel stonden we met 2-0 achter, toch gaven de meisjes van OSC’45 niet op en begonnen zelf ook te voetballen, bij de rust was de tussenstand 3-0.

Na de rust gingen onze meiden er weer voor maar onze kansen wilder er simpelweg niet in, o.a. de paal, het zijnet en een aantal schoten net over het doel. De tegenstander SCG’18 maakte intussen de 4-0 en de 5-0 en helaas ook snel de 6-0. Keepster Milicia heeft tussendoor ook nog heel wat ballen eruit gehaald. Met nog 15 minuten op de klok maakte Rosni door een harde trap tegen de bal en met wat geluk tegen het been van de keepster een verdiende goal 6-1. Toch had SCG’18 nog wat reserves over en maakte snel achter elkaar de 7-1, 8-1 en 9-1.

Jammer, maar deze meiden waren vandaag echt een maatje te groot voor ons Meiden van OSC’45, wij zijn super trots wat jullie de afgelopen 3 wedstrijden hebben neergezet en hopen dit ook terug te mogen zien met de start van de competitie.

Ga zo door !!
Trotse leidsters Vienna en Marcia.
 
Geplaatst 17 Sep 2018
Terug naar de vorige pagina