Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

ODC E2 - OSCí45 E1

  Helaas was Omran ziek afgemeld, dus wat wijzigingen in de verdediging. ODC uit stond op het programma, vooraf de jongens gevraagd om meteen vanaf het begin te gaan voetballen en niet net als vorige week te starten. Maar deze woorden werden niet letterlijk genomen door de spelers.

Na 7 minuten brak ODC uit en in plaats dat er twee hadden moeten ingrijpen liepen deze achteruit, en een afstand schot belandde in de goal bij Boris 1-0. Even later wel een goede ingreep van Boris maar weer wat later een afstandsschot, er werd door een speler geroepen dat de bal over zou gaan dus Boris greep niet in en de bal ging er wederom in 2-0, ook nog voor de rust de 3-0 tegen.

In de rust werden de spelers weer op hun puntjes gewezen, er ging een heleboel mis de afspraken werden niet nagekomen, sommige stonden te dromen op het veld of keken op het veld er naast na de wedstrijd die er bezig was. Jongens hou het bij onze eigen wedstrijd en kom ook de afspraken na die we maken, dit alles gaat ten koste van jullie voetballen terwijl we het wel kunnen.

Tweede helft begonnen we beter, na 4 minuten al een goede kans, even later wel raak Sahin en Zaid zette de aanval op en uit de voorzet scoorde Liam de 3-1. Maar later wederom een afstandsschot 4-1. We krijgen wel kansen op goals, corner van Sahin laag voor en Djayden tikt binnen 4-2. Serezo had ook nog pech zijn actie belande net naast. Ayoub voor eigen succes en schoot naast, terwijl Serezo voor de goal vrij stond en dan binnen kon tikken. Jongens speel met elkaar voetbal en niet alleen, het is een TEAM sport. Hopelijk doen jullie het volgende week beter dan de laatste twee wedstrijden waar jullie kostbare punten hebben laten liggen.

Leiders E1
 
Geplaatst 20 Mrt 2017
Terug naar de vorige pagina