Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSC’45 1–- SCZ 1 - dik verdiende 5-0 overwinning

  Op deze zonovergoten zondagmiddag 02 april stond alweer de 19e competitie wedstrijd uit de 5e klasse D op het programma voor OSC’45. Op bezoek SCZ uit het pittoreske Zoelen. In de uitwedstrijd heeft de ploeg uit Orthen daar een kostbare 1-0 nederlaag geleden, dus het was aan de mannen van hoofdtrainer Jeroen Beekwilder om sportief revanche te nemen.

Om 13.31 uur floot scheidsrechter Onink voor de eerste keer en het was direct "aan". Felle duels op de bal, veel druk naar voren en de wil om de tweede bal te winnen. Het was genieten voor de aanwezige OSC’45 fans. Deze bliksemstart werd in de 13 minuut beloond met een doelpunt. Vanuit een hoekschop genomen door Matthew Maas, was het de lange Kim Niewold die zijn hoofd tegen de bal zette, een verdediger van SCZ deed nog een verwoede poging, maar dat pakte verkeerd uit en uiteindelijk passeerde hij zijn eigen doelman (1-0).

Na dit doelpunt leek er zand in de motor te komen, duels gingen verloren en ook de 2e afvallende bal was meer voor de bezoekers uit Zoelen, zonder dat deze overigens echt gevaarlijk werden. Vlak voor het laatste fluitsignaal, was daar dan toch ineens de 2-0, door een prima individuele actie van Mo Kaddouri. En dat is nu echt met een prettig gevoel de rust ingaan.

Begin tweede helft was het veldspel ook nog niet goed, en SCZ heeft 3 gevaarlijke doelpogingen, die over, op de lat en een redding van keeper Youri Wolfs nodig hebben, dan begint het motortje weer te draaien en volgen binnen enkele minuten twee doelpunten van OSC’45. Mohammed Kaddouri met zijn 2e en Fouad Arbib zijn de schutters en dan is het ineens 4-0 en wedstrijd gespeeld. In de allerlaatste minuut wordt ook de 5-0 nog op het scorebord gebracht met een schitterende zaalvoetbal actie, die over drie schijven gaat, met Fouad als eindstation.

Een solide overwinning waar helemaal niks op valt af te dingen, helaas heeft ook RKKSV zijn uitwedstrijd met 0-3 gewonnen en blijft het gat nog steeds 5 punten.

Volgende week UIT naar Ammerzoden, tegenstander Jan van Arckel.

FORZA OSC"45 !!
 
Geplaatst 3 Apr 2017
Terug naar de vorige pagina