Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSC’45 1 - Wadenoijen 1

  "Kostbaar punten verlies voor OSC’45"

Vandaag op het programma de thuiswedstrijd tegen Wadenoijen.
OSC’45 begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al gelijk een kans via Fouad Arbib maar hij miste helaas. Twee minuten later was het wel raak via Leon van Gulik (1-0).

Daarna wordt OSC slordiger met het veldspel en dit resulteerde in enkele kansen voor Wadenoijen en hieruit scoorde zij ook verdiend de gelijkmaker (1-1). Op slag van rust is het Dave Gersjes die de 2-1 maakt en zo gaat OSC’45 met een voorsprong naar de kleedkamers.

Na rust werd er weer wat beter gevoetbald, maar de kansjes gingen er helaas niet in en in de 75e minuut maakte Wadenoijen dan 2-2. Hieraan vooraf gaat een erg vreemd moment, waar na een stevige tackel van een OSC-speler, de aanvoerder van Wadenoijen liggend op de grond de bal met twee handen klem pakt en scheidrechter Koolen NIET fluit, maar wel een vrije trap toelaat, die dus eigenlijk wordt bepaald door de aanvoerder ??!! Uit deze vrije trap wordt er gescoord bij de tweede paal, waar de speler van Wadenoijen volgens de grensrechter van OSC’45 buitenspel staat, echter de scheidsrechter neemt niet eens de moeite om na te vragen wat de reden van het vlagsignaal is en laat de grensrechter gewoon staan.

Met nog zo’n 8 minuten te spelen maakte Jorg Beekwilder met een beauty van 25 meter de 3-2 en dacht iedereen dat de buit binnen was. Alleen scheidrechter Koolen dacht daar anders over en liet vrolijk doorspelen. In 8e minuut van de blessuretijd (waar deze tijd vandaan komt, is vele nog een raadsel) komt Wadenoijen voor de 3e keer deze middag op gelijke hoogte, door een ongelukkige eigen goal van Diego Couthino die een scherpe voorzet tot corner wil maken, maar de bal achter keeper Youri Wolfs schiet. Nog voor de aftrap genomen kan worden, fluit de scheids dan wel ineens af.

De ploeg uit Orthen had natuurlijk vandaag zelf de kansen moeten benutten, maar mede door de scheidrechter zijn rare beslissingen in de 2e helft, ontstond er bij verschillende spelers van de thuisclub de nodige frustraties, die weer leiden tot onnodige gele kaarten en een schorsing. Jammer dat de KNVB juist deze personen in bescherming nemen, waarschijnlijk zijn ze “goud” waard als er elke week de nodige gele kaarten worden doorgegeven.

Maar om dit verslag niet al te “zuur” af te sluiten, nog even het volgende.
OSC’45 verliest dus geheel onnodig 2 dure punten in de race om de titel, maar omdat koploper RKKSV ook gelijk speelde blijft de achterstand 5 punten. En zijn de titel aspiraties nog levend.

Forza OSC’45 !!
 
Geplaatst 20 Mrt 2017
Terug naar de vorige pagina