Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSC’45 B2 - Haarsteeg B3

  Na vorige week een oefenwedstrijd te hebben gespeeld uit bij Blauw-Geel in Veghel die helaas verloren werd, stond nu eindelijk de eerste competitiewedstrijd op het programma.

Het hele team was compleet (16 spelers), dus was het voor de leiders een opgave om de beste 11 op te stellen voor deze week, omdat de C1 niet helemaal compleet was speelde Bryan en Rik al bijna de gehele wedstrijd met de C1 mee.

Het ging de eerste helft gelijk op met aan beide zeiden kansen, en soms gaven we ze te makkelijk weg, Mark had helaas niet zijn beste wedstrijd maar stond er op bepalende momenten wel. Helaas kwamen we op 0-1 achter, maar dat werd binnen de kortste keren gelijk getrokken, Bart die goed mee op rechts oprukte in de vrije ruimte scoorde de 1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft wat nieuwe spelers erin, we hadden een volle bank en sommige zaten er wat doorheen of hadden een kleine blessure, dus geen overbodige risico’s nemen met verdere vooruitzicht volgende week. Na een klein kwartier een goede pass van Yahya en Thysharon scoorde de 2-1. Helaas konden we dit niet vast houden tot het einde en kwam er een eindstand van 2-2.

Over de gehele wedstrijd gezien konden we daar tevreden mee zijn, wij maakten de kansen die we kregen niet af en Mark had een engeltje op de paal staan, want Haarsteeg trof regelmatig de paal. Jongens volgende week wederom een thuiswedstrijd en dan hopelijk wel de drie punten in Orthen houden.

Leiders B2.
 
Geplaatst 6 Feb 2017
Terug naar de vorige pagina