Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSC’45 B2 - ST SOM B3

  Vandaag weer een nieuwe tegenstander, dit was een combinatieteam van Alem, RKVSC en DSC. Vooraf zagen we al wat oude bekende van vorig jaar met de C1 van DSC, het was toen een cruciale wedstrijd voor de C1 en DSC, waar OSC de winnaar was met 2-1 en tevens kampioen werd, dus dit zou er ook weer hevig aan toe gaan.

Een complete selectie vandaag, dat was vooraf al positief voor de leiders en sommige keuzes waren moeilijk om te maken wie en waar gingen spelen. De verdediging bleef in tact, middenveld en aanval wat veranderingen toegepast, dus ook een goede bank bezetting.

Het ging er vanaf het eerste fluitsignaal stevig aan toe, met pittige duels van beiden kanten. Halverwege de eerste helft een vrije trap van Justin die hoog de zestien meter in ging, Rik de kleinste betreft lengte ten opzichte van onze tegenstanders kon de bal doorkoppen en Bart dook daar achter op en schoot de 1-0 binnen. Het spel ging verder lekker op en neer, en Mark moest soms ingrijpen wat hij wederom perfect deed. Justin zag later nog dat zijn vrijetrap van zeker 35 meter net door de keeper onder de lat werd weggetikt. Kansen aan beide zijde maar er werd voor de rust niet meer gescoord 1-0 ruststand.

In de rust twee verse spelers ingebracht Ricardo en Sarwin en Rik en Aswini eruit, ze hadden hun plicht gedaan. De 2e helft het zelfde spelbeeld als de eerste helft, wedstrijd ging in een hoog tempo op en neer, waar sommige soms moeite mee hadden. We wilden wederom een wissel toepassen, maar wachten er even mee want we hadden een corner mee, Thysharon trapte de corner hoog voor net bij de keeper, Bram stond daar net genoeg in de weg waardoor de keeper miste en Ricardo kon bij de tweede paal binnen schieten 2-0. Toen wel de wissel Bram eruit en Bryan erbij op het middenveld waardoor Bart met Luc centraal in de verdediging gingen staan. Helaas viel 10 minuten voor het eindsignaal de 2-1 uit een corner, toen ging ST.SOM op voor de gelijkmaker, er werd een verdediger door geschoven dat betekende voor ons natuurlijk extra druk op de verdediging, maar extra ruimte voorin. Sarwin kreeg een opgelegde kans om de voorsprong te vergroten maar schoot te gehaast, later loste Sarwin nog een schot wat rakelings naast ging. Onze verdedigers bleven goed staan, met als opmerking Luc die een berepartij stond te verdedigen de tweede helft en alles had. Uiteindelijk kwam het eindsignaal en net als vorig jaar een 2-1 overwinning, er werd flink gejuicht door onze trouwe supporters voor de jongens.

Een zeer goede wedstrijd door alle spelers vandaag, proficiat jongens volgende week weer een uitwedstrijd en hopelijk weer drie punten.

Leiders B2
 
Geplaatst 3 Apr 2017
Terug naar de vorige pagina