Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSCí45 B2 - sv Noordeloos B1

  Damian was afwezig vanwege een weekendje weg, verder alle spelers fris en fruitig. Aangezien we deze competitie vele tegenstanders tegen hebben die we niet kennen en soms moeten gaan zoeken op google waar ze vandaan komen, nu Noordeloos op het programma.

Het ging in het begin aardig op en neer, met een zeer gevaarlijke spits bij Noordeloos die het Luc en Bram aardig lastig maakte. Maar na 14 minuten was het Justin met een mooie steekbal op Bart die de 1-0 binnen schoot. Maar even later toch de gelijkmaker 1-1. Maar voor rust was het Nigel met een goede pass op Yahya en we stonden weer voor 2-1, tevens de ruststand.

In de tweede helft kregen de leiders diverse hartkloppingen wat er soms gebeurde, er werden goede momenten afgelost met grote fouten. Justin schoot een vrijetrap beheerst binnen van 30 meter 3-1 , toen weer Noordeloos 3-2 , Bart uit een strafschop 4-2 , Thysharon een fraaie goal 5-2 , Fout van Justin die dacht een meid uit te kappen 5-3, Yahya 6-3 , snelle spelhervatting Noordeloos en de verdediging lette niet op 6-4 en even later ook nog 6-5.

Jongens als we de hele wedstrijd bekijken hadden jullie het niet zo spannend hoeven te maken, door simpel te voetballen en minder fouten te maken.

Leiders B2
 
Geplaatst 27 Mrt 2017
Terug naar de vorige pagina