Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSC’45 E1 - ODC E2

  De leider pakt toch de draad maar weer op, wat hij het hele seizoen al deed. Proberen een verslag te maken van de gelopen wedstrijd.

Eindelijk konden de spelers weer gaan voetballen na twee weken die door de KNVB afgelast werden. Thuis tegen ODC E2 die uit de eerste klasse terug kwamen, dus op voorhand zou dit meer tegenstand worden dan de jongens gewend waren. De eerste helft was overduidelijk voor OSC, met de vele kansen die we kregen had de ruststand veel groter moeten zijn dan 2-0. Djayden scoorde de 1-0 uit een goede voorzet van Revi, en Serezo scoorde de 2-0 die de bal van de tegenstander kreeg die dacht terug te spelen op zijn verdediger.

Begin tweede helft scoorde ODC tegen 2-1 want we gingen achteruit lopen, en niet als de eerste helft goed voetballend vooruit te spelen en elkaar te helpen waar nodig was. Sahin ging even later goed door en uit zijn voorzet scoorde Serezo de 3-1. Even later brak Serezo weer door en werd echt letterlijk onderuit geschopt, de scheidsrechter gaf een penalty die Sahin helaas overschoot. ODC scoorde de 3-2 en ging steeds meer druk zetten, een schot werd door Liam nog van de lijn gekopt maar in de laatste 10 seconden een vrijetrap tegen en die ging er helaas toch in 3-3.

Sommige spelers van ons zelf zaten niet lekker in de wedstrijd, Ahmed en Ayoub die onder hun niveau speelde, Omran stond weer als een huis te verdedigen en onze keeper Boris stond een grandioze wedstrijd te keepen. Zaid was met de E3 mee omdat die ook een kleine bezetting hadden. Hopelijk de volgende week wel drie punten.

Leiders E1
 
Geplaatst 6 Feb 2017
Terug naar de vorige pagina