Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSC’45 E1 - Wilhelmina E2

  Een Bossche derby op het programma voor onze E1, tegenstander is Wilhelmina E2, we wisten van te voren dat onze jongens alles moesten geven vandaag, helaas was deze week de training niet geweldig verlopen, dus de trainers hoopte dat de jongens toch positief gesteld de wedstrijd zouden ingaan. Helaas twee afwezige, Zaid nog geblesseerd aan zijn enkel en Ayoub was ziek.

Onze jongens gingen goed van start door kort op de tegenstander te zitten en dat resulteerde in het begin op goede kansjes, éérste was voor Serezo net naast, de tweede een goede pass van Sahin en Serezo weer net naast. Later volgde nog een schot van Liam ook naast. Maar uiteindelijk is drie keer scheepsrecht, een vrije trap van Serezo die de bal hard binnen schoot. De verdedigers Omran en Ahmed moesten er ook flink tegenaan, omdat de aanvallers van Wilhelmina aardig snel waren, maar ze deden het goed, door kort op de man te dekken. Helaas was het even later toch wel raak, een schot werd eerst door Boris gekeerd maar ging richting paal en Boris haalde de bal net achter de achterlijn vandaan volgens de scheidsrechter, dit was voor ons vanaf de zijlijn niet te zien dus 1-1. Het spel ging snel op en neer, waardoor de wedstrijd in hoog tempo gespeeld werd, ons middenveld waaronder Revi en Djayden moesten vele meters overbruggen door steeds om te schakelen en dat ging goed. We kregen nog een kans voor de rust, een vrije trap van Sahin en Liam kopte de bal er net niet in. De ruststand bleef dus 1-1.

In de rust werden de jongens weer goed opgepept, dat ze uitstekend stonden te voetballen, ondanks dat we maar een wissel hadden en dan zo’n tempo staan te voetballen valt niet mee. De tweede helft wederom een hoog tempo van beide kanten, het was duidelijk dat Wilhelmina meer wilde dan één puntje, helaas viel even later toch de 1-2 voor Wilhelmina. Maar onze jongens lieten nu niet hun koppies hangen, gelijk vanaf de aftrap een goede aanval waar een vrije trap uit kwam. Liam schoot deze hard op de goal, in eerste instantie stopte de keeper de inzet van Liam, maar de bal kwam bij Ahmed die de 2-2 binnen schoot. De wedstrijd kon later beide kanten op wie de winnende zou gaan maken, maar over de hele wedstrijd gezien was een 2-2 een mooie uitslag.

Jongens proficiat met dit punt dat DIK verdiend is, Leiders E1
 
Geplaatst 3 Apr 2017
Terug naar de vorige pagina