Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

OSC45 E1 - Haarsteeg E2

  De wedstijd tegen Haarsteeg stond op het programma, de boys werd gevraagd om nu meteen vanaf het begin te gaan voetballen, wat de laatste twee weken niet het geval was en dan achter de feiten aan moesten gaan lopen. Zaid afwezig vanwege blessure.

En er werd meteen goed gevoetbald, uit de eerste aanval in de éérste minuut kwam een corner uit, Ayoub nam de corner goed en Revi kon binnen schieten 1-0. Kansen waren er steeds maar de bal werd niet afgestraft door de voorsprong uit te breiden, halverwege de eerste helft een foutje van Ahmed in de verdediging en Haarsteeg profiteerde daarvan 1-1. In de eerste helft nog twee kansen, uit een corner van Sahin kopte Liam net over, en Boris met een snelle spelhervatting op Ayoub die de keeper goed uitkapte maar met zijn punt de bal naast schoot.

In de rust werden de spelers door Samir toegesproken. Meteen vanaf het begin gingen de boys weer goed van start, een snelle uitval opgezet door Omran en Sahin, maar Sahin ging voor eigen succes en schoot naast terwijl Serezo vrij stond. Later volgen de goals wel, door een betere conditie dan de tegenstanders. Djayden 2-1, Revi raakt de paal, Serezo 3-1, Revi 4-1 en het werd 5-1 door Djayden.

Jongens proficiat met de overwinning, volgende week een zware thuiswedstrijd tegen koploper Wilhelmina. Tevens de complimenten aan onze trouwe supporters die de jongens elke week aanmoedigen en met grote getalen op de vergadering ware met het bestuur.

Leiders E1
 
Geplaatst 27 Mrt 2017
Terug naar de vorige pagina