Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

Stemmentellen op woensdag 21 maart

  Het hoofdbestuur van OSC’45 roept alle leden, familie en supporters op om op woensdag 21-03-2018 zich beschikbaar te stellen als “stemmen-teller”.

Op deze datum zijn de gemeenteraad verkiezingen, en OSC’45 kan hier in een kort tijdsbestek aardig wat geld mee verdienen voor onze vereniging. Dit door het leveren van “stemmen-tellers”. Hoe meer, hoe beter !!

Wat houd het in en hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt ??
Iedereen die 18 jaar of ouder is en stemgerechtigd, kan/mag meedoen. Bedoeling is dat je ’s-Avonds beschikbaar bent vanaf 20.30 tot ongeveer 23.00.

Samen met nog iemand van OSC’45 of je eigen familie of vriend, dien je jezelf te melden op een aangewezen stembureau in ’s-Hertogenbosch rond 21.00 uur. Je ontvangt daar ter plekke de instructies van de mensen die daar op het stembureau verantwoordelijk zijn en gaat analoog de uitgebrachte stemmen tellen.

Heb je interesse en willen er eventueel ook (18+) familieleden of vrienden meedoen, dan kun je alvast aanmelden bij onze secretaris Frank Peeters via e-mail : secretaris@osc45.nl. Hij coördineert de aanmeldingen.
 
Geplaatst 10 Mrt 2018
Terug naar de vorige pagina