Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 

 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

Nieuws

 
 
 
 

WSC E2 - OSC’45 E1

  De uitwedstrijd naar WSC Waalwijk op het programma, Zaid afwezig (zonder afmelding bij de leiders ?!), dus met 9 spelers op naar Waalwijk. We hadden aan de jongens gevraagd om weer net zo te voetballen als de vorige wedstrijd, met veel strijd en hulp aan elkaar waar nodig is.

Ze gingen goed van start, de eerste aanval was al gevaarlijk en het resultaat de eerste corner. Sahin schoot de bal laag voor en de keeper van WSC werkte de bal in eigen goal 0-1. De eerste helft bleven de kansen komen, maar de jongens werkte de kansen helaas weer niet af om de voorsprong voor de rust al verder uit te breiden. De voornaamste reden de eerste helft was ook wel dat er te weinig werd overgespeeld en voor eigen succes wilde gaan, JAMMER.

Begin tweede helft de zelfde start als de eerste, meteen een gevaarlijke aanval. Pass van Sahin, schot van Serezo die keeper redde en in de rebound schoot Djayden hard op de paal, het was moeilijker om de paal te raken dan de goal. Even later zakte de jongens helemaal in en WSC nam de leiding door twee keer te scoren 2-1. Maar de boys werden meteen wakker en de achterstand werd zeer vlug weggewerkt. Afstandsschot van Sahin 2-2. Vrije trap van Liam en Serezo draaide meteen met de bal door en schoot de 2-3 binnen, fraaie actie. Liam een afstandsschot 2-4 en weer een corner van Sahin en Liam kopte de 2-5 binnen. Omran en Revelino stonden goed te voetballen in de verdediging en Ahmed schoof door naar het middenveld. Maar net voor het eindsignaal brak WSC nog een keer snel uit, en de spits komt één op één te staan met Boris die bleef goed staan en redde deze actie zeer fraai. We moeten zeggen bij vlagen een zeer goede wedstrijd, maar probeer wel de makkelijke kansen die we krijgen te scoren, dat voetballen we toch makkelijker. Nu kwamen we soms in de problemen, wat wel weer zeer goed werd rechtgezet, GUN ELKAAR DE BAL.

Leiders E1
 
Geplaatst 10 Apr 2017
Terug naar de vorige pagina