Digikrantje

Heeft u het digikrantje gemist? Download het laatste digikrantje als pdf of word document
 
 
 
 

 
 
Home
Programma
Uitslagen
Jeugd
Senioren
Nieuws
Over OSC'45
 
Fotoalbums
Gastenboek
 
Sponsoren
Supportersclub
Club van 100
Rako Printing
 
Fysiotherapie Smits
 
Alle rechten voor behouden
© www.osc45.nl
 

 
 

De supportersclub

 

In 1973 verhuisde O.S.C.’45 van het terrein achter "De Kup" naar de Hambaken. In die periode kwamen een aantal betrokken O.S.C.’ers op het idee een supportersvereniging op te richten. Dit met als doel voetbalclub O.S.C.’45 te ondersteunen in de breedste zin van het woord. Enkele decennia lang was deze vereniging actief in velerlei opzichten; men kwam de club financieel tegemoet, maar vooral qua gezelligheid droegen zij hun steentje bij. De laatste jaren van de twintigste eeuw werd het echter wat rustiger rondom de Supportersvereniging en men besloot in 1999 samen te gaan met de Evenementencommissie. Deze commissie had vanaf 1988 een breed draagvlak gecreëerd binnen O.S.C.’45 en het combineren van deze twee organisaties zou meer mogelijkheden bieden voor de toekomst van de Supportersvereniging. Dit alles heeft geleid tot de Supportersvereniging in zijn huidige vorm, met een groot aantal leden en evenzoveel activiteiten.

De supportersvereniging

De vereniging telt momenteel 75 leden, waaronder actieve en passieve leden. Het dagelijks bestuur bestaat uit de onderstaande personen. Dit bestuur vergadert 3 à 4 keer per jaar en bespreekt 1 keer per jaar met het hoofdbestuur van O.S.C.'45 de belangrijkste ontwikkelingen. Naast de bestuursleden zijn er een groot aantal actieve leden die zich inzetten bij de organisatie van allerlei evenementen.

Voorzitter Peter van Raamsdonk
Secretaris Mark Titulaer
Penningmeester Eric Damen
Bestuurslid vacature

Samen verzorgen zij de gezellige, vaste OSC-avonden zoals de Plee-bèk Carnavalsavond, de Nieuwjaarsreceptie, de BBQ en de toep- en catanavonden. Daarnaast worden er regelmatig thema-feesten georganiseerd; denk aan de Spaanse- en Caribische avond.

Een breed draagvalk van de F-jes tot de selectie

De supportersvereniging stelt zich als doel de gehele club te ondersteunen; van jong tot oud; van selectie tot lager elftal. Een aantal recente voorbeelden om een indruk te geven van de activiteiten van de Supportersvereniging:

  • Sponsoring F3
  • Pupil van de maand
  • De Caribische avond
  • Deze website

Hoe wordt jij lid?

Als lid van de Supportersvereniging biedt jij de Supportersvereniging, en dus ook O.S.C’45 de noodzakelijke helpende hand. De Supportersvereniging staat garant voor meer gezelligheid en plezier voor u, uw kinderen en/of vrienden. O.S.C.'45-leden betalen € 10,- contributie per jaar, niet leden € 20,-. In 't Krantje worden de leden op de hoogte gehouden van de belangrijkste activiteiten en nieuwtjes. Niet-leden krijgen 't Krantje automatisch elke week toegestuurd. Eens per jaar is er een ledenvergadering, waarin de leden geïnformeerd worden en mee kunnen denken over allerlei lopende zaken. (informatie achter de bar of bij (bestuurs)leden)

Kijk wat de Supportersvereniging voor u doet en word lid!

 
 

 

 
 

Verhuur OSC'45 faciliteiten. Heeft u interesse?

Kom even langs op Sportcomplex De Hambaken aan het Wielsem in ’s-Hertogenbosch of bel even voor een afspraak met het volgende nummer.

tel.nr. 073-6410505